Švestka Katinka
Kód: SK
Související produkty

Opěrný kůl ke stromu 5x5x200 cm. Kvalitní modřínový hranol do špičky. Obroušené hrany. Kvalitní materiál modřín.

Opěrný kůl ke stromu 4x4x200 cm. Kvalitní modřínový hranol do špičky. Obroušené hrany. Kvalitní materiál modřín.

Opěrný kůl ke stromu 3x3x200 cm. Kvalitní modřínový hranol do špičky. Obroušené hrany. Kvalitní materiál modřín.
Detailní popis produktu
Švestka Katinka
Velmi raná samosprašná pološvestka.
Roste středně a i plody jsou středně velké.
Chuť je velmi dobrá, šťavnatá, sladce navinulá.
Vysoce odolná proti šarce a dosti odolná mrazu.
K nakousnutí jsou buchty, švestka se neroztéká.
Konzum i sklizeň je v červenci.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Švestky |
---|---|
Balení: | Volný kořen |
Podnož: | Myrobalán |
Velikost sazenice: | 150 - 190 cm |

Pozdní odrůda švestky Amers. Vysoká odolnost nemocem i mrazu. Vhodná odrůda na pálení destilátů. Velmi úrodná a výborná chuť. Dobře odlučitelná dužnina od pecky.

Odrůda SAMOSPRAŠNÉ švestky Stanley, tolerantní k šarce. Velké plody. Jde dobře od pecky. Chuť je navinule sladká, mírně aromatická. Jde dobře od pecky.

Velmi pozdní švestka President. Má velké fialové kulovité, hezké švestky. Jde dobře od pecky. Odrůda je tolerantní k šarce.

Odrůda samosprašné švestky Čačanská Lepotica. Tolerantní k šarce. Velmi žádaná a oblíbená raná odrůda velkých švestek. Dobře jde od pecky. Chuť je navinule sladká, velmi dobrá.

Švestka Čačanská najbolja. Velkoplodá švestka na podnoži myrobalán, vhodné pro tvar polokmen a vysokokmen. Jde dobře od pecky.

Švestka Bryská je raná odrůda s chutnými plody. Všestranné využití. Menší až střední kulovitý tvar. Cizosprašná, původem z Francie. Červenomodrá až modrá barva. Zakořeněná s...

Samosprašná pozdní švestka s vynikajícími plody, vhodná i k pálení slivovice. Nejznámější stará odrůda slivoně, která chuťově nebyla nikdy překonána.

Švestka na pálení - Toptaste je výborná švestka, která se vyznačuje vysokou cukernatostí. Velmi vhodná na výrobu pálenky. Nenáročná, samosprašná odrůda.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.