Hrušně
Hruška je ovoce pro každého. Různorodost jejich odrůd nabízí pro každého a pro každou zahradu vhodný ovocný strom. Hrušky jsou odolné, teplotně přizpůsobivé a dokonce odolné znečištění ovzduší.
Kdo by neznal šťavnatou jemnou dřeň, kterou vyniká Boscova lahvice s konzumní zralostí již v druhé polovině září. Jako většina hrušek je vhodná jak pro přímý konzum, tak pro další zpracování v kuchyni ať již na kompoty, úžasné pyré, nebo třeba aromatické likéry.
Nejprodávanější

Hrušeň Nojabrskaja (p.c. caucasica). Zimní zelená odrůda, sklizeň velkých hrušek v půli října. Po uležení výborná chuť. Skladuje se do února. Naše doporučení!

Sloupovitá zimní odrůda hrušně Saphira je vhodná do malé zahrady či pro pěstování v nádobách. Má výborné sladké a aromatické hrušky.

Hrušeň Williamsova máslovka je velmi oblíbená letní odrůda pro přímou konzumaci. Má velmi šťavnatou, aromatickou, navinule sladkou dužinu.

Sloupovitá zimní odrůda hrušně Dekora je vhodná do malé zahrady či pro pěstování v nádobách. Má výborné šťavnaté a aromatické hrušky.